Om Tæppeland

Hvorfor Tæppeland - fordi alle fortjerner at have råd til et ordentligt hjem.

Vi elsker tæpper - Det vil du også gøre.

Der er ikke noget som fornemmelsen af at gå på et blødt og behageligt tæppe. I Tæppeland finder du et stort og varieret udbud af alt fra små tæpper til væg-til-væg. Og med over 60 års erfaring kan vi snildt hjælpe med det praktiske lige fra opmåling af gulvet til montering.

Et godt kvalitetsgulv til en fornuftig penge? Så er du kommet til rette sted!.

Tænk på at du skal leve med dit gulv i typisk 20-25 år. I det lys er det ærgerligt at få et gulv, der ikke lever op til forventningerne. Hos Tæppeland finder du et bredt sortiment af flotte og elegante gulvløsninger i høj kvalitet og til en fair pris. Gulvene er bygget, så de holder til det daglige daglige slid, og er lette at pleje og vedligeholde. .

Gratis opmåling - og alt mulig andet godt… Når du køber tæpper og gulve hos os, er det ikke kun glæden ved hjemmets nye look, du får med i købet. Ud over lave priser sætter vi naturligvis også en ære i at kunne tilbyde god service – for eksempel opmåling, levering og montering. *Køber du f.eks. for 10.000 kr. betaler du 500 kroner i 20 mdr. Samlet omk., 0 kr. samlet kredit- og tilbagebetalingsbeløb: 10.000 kroner. Debitorrente og ÅOP: 0,00%. Tæppeland formidler finansering i samarbejde med Nordea Finans..

I Tæppeland har vi en mission. Vi vil give alle danskere råd til at bo i et dejligt hjem. Derfor arbejder vi efter mantraet: Godt design, gode materialer, gode priser og god service. Vi har over 60 års erfaring og vores indkøbere har derfor en lang erfaring i at indkøbe der, hvor de får den bedste kvalitet til pengene. I bund og grund handler det blot om godt, gammelt købmandskab. Og det er grunden til, at du i Tæppeland vil opleve at lave priser, god kvalitet og høj service sagtens kan gå hånd i hånd. Vi glæder os til at se dig.

Kan man få andet end tæpper i Tæppeland? Ja, da! Vores nye møbellinje kombinerer den gode kvalitet med tidens trends og den altid gode pris.

 

 

 

Vi glæder os til at du vil handle hos os!

Frank Naur Jensen
Adm. direktør Tæppeland A/S