Billede

- det fælles ansvar!

Tæppeland håndvævede Løse Tæpper er et generationshåndværk udført af dygtige fagfolk, med afsæt i gamle traditioner hvor kvaliteten er deres varemærke. Hos Tæppeland er vi optaget af håndværkets overlevelse gennem et fælles ansvar, der sikrer væverne og deres familier de bedste vilkår. Du kan genkende vores Løse håndvævede Tæpper på kvalitetsmærket.

Billede
Care & FAIR

Tæppelands producent er medlem af Care & Fair. Care & Fair er en organisation, der bekæmper børnearbejde i Indien, Nepal og Pakistan. Alle vore tæpper er mærket med Care & Fair’s label. Care & Fair arbejder bl.a. med at forbedre forholdene for familier i Indien ved at opføre samt vedligeholde børnehaver, skoler og hospitaler. Ved fremstilling af vore tæpper er der ikke anvendt børnearbejde. Der kan læses mere omkring Care & Fair på www.care-fair.org


VI SIGER NEJ TIL BØRNEARBEJDE

Børnearbejde kan forekomme i lande, hvor vores produkter fremstilles. Tæppeland accepterer IKKE børnearbejde hos vores leverandører eller deres underleverandører. Vi arbejder aktivt for at forhindre børnearbejde, og vores formål er altid at handle i børnenes interesse. Børnearbejde er et komplekst problem, og mange parter skal arbejde sammen for at løse de grundlæggende årsager til børnearbejde og udvikle holdbare løsninger. Vores producenter arbejder efter SA 8000 certificeringen.

FARVER, STØRRELSER OG VÆGT
Viste farver kan afvige fra endeligt produkt, da det er naturmaterialer og fotogengivelser. Oplyste størrelser på håndvævede er cirka mål, kun maskinvævede har faste mål. Alle vægtenheder er i ca. angivelser.
SPECIALMÅL
Vi hjælper gerne med at bestille Specialmål på alle vores håndvævede kvaliteter, som tillægges 50% pr. m2, på den vejledende pris. Leveringstid ca. 2-3 måneder.
Billede
Billede
Billede