Billede

Tæppeland levering

Leveringsbetingelser

Tæppeland tilbyder fragt til 300,- på alle varer købt og betalt i Tæppeland Webshop. Dette gælder kun for leverancer i Danmark, og kun til brofaste øer.
Leveringen stopper ved hoveddør eller kantsten og kun i gadeplan, og leverancen vil herefter betragtes som afsluttet. Leverancen bæres IKKE ind, og chaufføren har ikke mulighed for at hjælpe med at bære varen ind.

Vi gør opmærksom på, at alle leverancer fra start til slut sker i originalemballage, varen kan derfor ikke pakkes ud eller adskilles i løbet af processen.

Ændring af leveringsdato skal ske senest 3 hverdage før den aftalte dato, ved senere ændring/annullering tillægges et gebyr på 200 DKK. Varer kan kun leveres mod kvittering for modtagelse, det er derfor vigtigt at du er til stede på adressen. Ved forgæves levering kan der gå op til 14 dage før ny leveringsaftale kan laves, alle leveringsformer skal betales på ny.

Forsendelse til udlandet (inkl. Grønland og Færøerne) og ikke brofaste øer

Ved ønske om levering uden for Tæppelands normale leveringsområder, kan dette ske efter aftale med kundeservice, der via samarbejde med store europæiske transportvirksomheder kan sørge for indhentning af leveringspris.

Vi gør dog opmærksom på at Tæppeland kun forestår kontakt mellem dig og transportfirmaet, og derfor fraskriver ethvert ansvar for selve transporten.