Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

HUSK - vi giver hele 20% på monteringen ved køb

(Rabat gælder ikke på erhverv og trapper)

Udfyld formularen og bestil en gratis opmåling NU...

Din adresse
Hvad drejer det sig om?

Sådan fungerer det

Tæppeland tilbyder gratis opmåling (dog min. 20 m2) på det meste af Sjælland (se kortet).

Vores fagfolk medbringer altid prøver efter dit ønske, og sammen finder i det rigtige gulvtæppe eller vinylgulv til dit behov.

Du får beregnet et skarpt tilbud på stedet inkl. montering – nemt og enkelt!

Gratis opmåling

Når du bestiller en gratis opmåling hos Tæppeland, får du besøg af en fagmand, der vejleder dig til at købe et nyt gulvtæppe eller vinylgulv, der matcher dine behov. Vi medbringer desuden vareprøver fra sortimentet, så du lettere kan forestille dig det færdige gulv.

Ved en opmåling får du også mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have til f.eks. et nyt gulvtæppe. Vi ved nemlig, at det ikke er hver dag, at du køber ny gulvbelægning, og det er derfor naturligt at have mange spørgsmål.

Sidst men ikke mindst måler vores fagmand selvfølgelig op. Herefter får du et konkret tilbud, der også kan inkludere en pris for montering. Altså ingen risiko for forkerte mål og gode muligheder for vejledning af en ægte fagmand.

Vi tilbyder gratis opmåling i det røde område på kortet, hvis du skal bruge min. 20 kvm. Vi vender tilbage inden for 48 timer og aftaler nærmere om et passende tidspunkt for opmålingen.

Bor du ikke inden for kortet, anbefaler vi dig, at bestille en gratis tæppeprøve i stedet for.