Erhverv

Gulvtæppe til erhverv

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med gulvløsninger og kan derfor vejlede dig omkring valg af gulvtæppe til din virksomhed. Vælger du at lægge et gulvtæppe på de gangarealer eller i de rum, hvor der er meget trafik, er det vigtigt at vælge en type gulvtæppe, som har en høj slidstyrke. Hvis du vælger et billigere alternativ, kan det resultere i, at der allerede efter kort tid vil danne sig en afmærkning eller bane, der hvor folk går. På samme måde kan tæppet blive nusset og grimt. Hos Tæppeland har vi nøje udvalg vores leverandører og derfor vil du opleve, at vores gulvtæpper til erhverv er af en særlig høj kvalitet, som holder sig pænt i mange år.

Tæpper dæmper lyden
Vil du gerne skabe en bedre akustik i rummet eller dæmpe lyden fra gangen, bør du overveje et væg til væg tæppe som løsning. I modsætning til et trægulv, vil et gulvtæppe absorbere lyden bedre og virke støjdæmpende. En vigtig ting, hvis du fx har gangarealer med meget trafik.

Neutrale farver til erhverv
Vores erfaring er, at virksomheder ønsker neutrale farver, når det kommer til valg af gulvtæppe. Derfor har vi et fast sortiment af neutrale farver; den klassiske beige, de afdæmpede grå nuancer samt den varme blå. Har du spørgsmål til valg af tæppe til erhverv, er du altid velkommen til at tage en snak med vores kyndige medarbejdere, som har stor erfaring med valg af gulvtæppeløsninger til små og store erhvervsbygninger. Fang os på telefon 22 84 17 39 eller mail info@taeppeland.dk.

-