Shaggy / Rya Tæppe

Pryd dit hjem med et lækkert rya eller shaggy tæppe

Er du på udkig efter et lækkert blødt tæppe til børneværelset eller stuen, bør du se nærmere på de flotte ryatæpper som fås i alverdens flotte farver. Hold looket afdæmpet med et ryatæppe i grå eller spice hjemmet op med et tæppe i rødt. Her har du mulighed for at skabe sammenhæng med det øvrige boliginteriør. Match puder, lamper og nips med dit nye rya tæppe fra Tæppeland.

Ryatæppe fjerner dårlig akustik
Døjer du med en dårlig rumklang i din stue, kan du nemt ændre akustikken med et rya eller shaggy tæppe. Indret stuen med et ryatæppe og du oplever hurtigt, at rumklangen dæmpes og der bliver langt mere hyggelig atmosfære i stuen.

Moderne klassisk look med shaggy tæppe
Oprindeligt stammer de imponerende ryatæpper fra Norge, hvor man så dem første gang allerede i 1400-tallet. I 70’erne eksploderede salget af ryatæpper, da fremstillingen gik fra håndlavet til maskinfremstilling – og selv i dag finder du de bløde shaggytæpper i alt fra børneværelset til det moderne minimalistiske designerhjem i kombination med dyre designklassikere fra fx Arne Jacobsen og PH.

Ryatæpper tilbud
Hos Tæppeland har vi et bredt sortiment af rya- og shaggytæpper i et væld af lækre farver. Løbende skifter vi farver og designs ud – og her kan du være heldig at finde din yndlingsfarve på tilbud. Hold øje med siden eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så kontakter vi dig, når der er gode tilbud i webshoppen.

1 til 60 af 156

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 af 156

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3