COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er åben som normalt

GENÅBNINGSSALG!! // 20-60% PÅ GULVTÆPPER, LØSE TÆPPER & VINYLGULVE // 0% FINANSIERING OVER 10 ELLER 20 MDR!

Erhverv- og Kontortæpper

Gulvtæppe til dit hjemme kontor

Har du et rum, som du gerne vil indrette til kontor, bør du overveje, hvilken gulvløsning som er mest optimal. Trægulv er rigtig flot, men kan give en dårlig akustik til rummet. Vælger du derimod en væg til væg gulvtæppe-løsning til dit hjemmekontor, vil du hurtigt opleve, at gulvtæppet absorberer en stor del af rumklangen. Sidder I flere i et rum, vil snak, tasten på computere, larm fra printeren hurtigt virke generende, men her kommer gulvtæppet til sin ret. Gulvtæpper minimerer støj, idet lyden ikke reflekteres ud i rummet på samme måde, som hvis du havde et trægulv.

Flotte farver til hjemmekontor
Vil du gerne sætte lidt kulør på dit hjemmekontor, er et gulvtæppe en rigtig god løsning. Vi har et bredt udvalg af farver, så du kan få dit kontor lige som du ønsker det. De syntetiske materialer gør desuden tæpperne vedligeholdelsesvenlige og slidstærke så de kan holde til meget trafik.

Brug for hjælp til valg af gulvtæppe til dit hjemme kontor? Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på telefon 88 33 44 00 eller mail info@taeppeland.dk.

28 vare(r)

pr. side

28 vare(r)

pr. side