NU TILBYDER VI OGSÅ GRATIS OPMÅLING PÅ FYN! // SLUTSPURT PÅ UDSALGET! // SPAR 20% - 50% PÅ ALLE TÆPPER OG VINYLGULVE :  

Stuetæpper

Gulvtæppe til stue

Vores indretning afspejler i høj grad, hvordan vi er som mennesker. Skal stilen være minimalistisk eller måske hyggelig med masser af nipsting. Uanset hvilken stil, du er til, passer vores gulvtæpper ind i enhver moderne stue. Hos Tæppeland vægter vi kvalitet særdeles højt og derfor kan du altid regne med, at du får et gulvtæppe som holder sig pænt i mange år – både hvad angår struktur og farve.

Stort udvalg af gulvtæppe til stue
Gå på opdagelse i vores udvalg af gulvtæpper til stuen – her finder du mange forskellige farver og forskellige materialer. Vil du gerne have et slidstærkt gulvtæppe til at god pris, anbefaler vi de syntetiske tæpper, men vil du gerne kræse lidt ekstra om detaljerne, bør du se nærmere på vores fantastiske uldtæpper, som består af ægte New Zealandsk uld. Har du svært ved at se forskel, er du altid velkommen til at komme forbi en af de fysiske butikker. Her står vores søde medarbejdere klar med prøver, som du er velkommen til at låne med hjem, hvis du er usikker på, hvilken farve, der bedst afspejler din personlige stil og matcher det øvrige boliginteriør.

Usikker på, om det skal være uld eller syntet? – gå på opdagelse i vores fysiske butik og lad dig inspirere. Vores kyndige medarbejdere står altid klar med råd og vejledning.

1 til 30 af 139

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 30 af 139

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5