COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er kun åben for CLICK & COLLECT fra d. 4 - 17. januar

UDSALG!! // 20-60% PÅ GULVTÆPPER, LØSE TÆPPER & VINYLGULVE // GRATIS LEVERING VED KØB OVER 999 KR. // 0% FINANSIERING OVER 10 ELLER 20 MDR!

Værelsestæpper

Tæppe til børneværelse

Hos Tæppeland har vi et bredt udvalg af tæpper, som passer perfekt til børneværelset. Når børnene gerne vil bruge mange timer på leg, er det vigtigt at vælge et gulvtæppe, som både er behagelig at lege på, men som samtidig er nem at rengøre. Vrid en klud op i noget sæbevand og du fjerner nemt de fleste pletter. De syntetiske materialer holder til hverdagens slidtage og du vil derfor aldrig opleve, at tæpperne begynder at blive nusset, de holder den samme struktur i mange år.

Et væld af farvenuancer til børneværelse
I vores sortiment finder du mange flotte farver, så du kan indrette dit børneværelse i den stil, du ønsker. Vil du gerne lave prinsessetema til din datter eller skal drengeværelset holdes i blå nuancer – hos Tæppeland finder du mange flotte farver til at indrette dit børneværelse.

Har du spørgsmål til valg af tæppe til børneværelse, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 22 84 17 39 eller e-mail info@taeppeland.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig på vej til det rette køb.  

1 til 60 af 152

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 af 152

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3