Hårde gulve

Hårde gulve

Find dit nye trægulv her!

Træ er et klassisk materiale. Det kan bruges til det meste, og det er et relativt slidstærkt og tidsløst materiale. Her kan du finde trægulve der passer til dit hjem! Et trægulv er ikke blot et trægulv. Selvom de enkelte varianter er lavet af træ, så er der en del der skal tages stilling til.

Der findes lyse og mørke modeller. Der findes træ med lange årer og nogle med korte. Nogle er lakerede andre er ikke. Derfor er det vigtigt, at du tænker dit hjem, din livstil og din økonomi med i beslutningen. Et mørkt trægulv egner sig bedst til de lidt større og lyse rum. Lange årer passer godt til lange rum, hvorimod lange årer i korte rum ikke kommer helt til sin ret. Vurder hvordan dit hjem er indrettet, og vurder hvilken stil du selv ønsker.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af muligheder. Ens for alle vores produkter er den høje kvalitet og de gode priser. Vi har trægulve til den aktive familie, og vi har trægulve til dig der er dig selv. Kig vores udvalg igennem og find dit næste trægulv her!

Vi gør opmærksom på at vi i vores fysiske butikker har et stort udvalg og prøver.

På vores WEB shop har vi et begrænset sortiment. Kom og besøg en af vores fysiske butikker, hvor du kan se hele programmet.


3 vare(r)

pr. side

3 vare(r)

pr. side