Laminat gulve

Laminat gulve

Nye, stærke laminatgulve til hele huset!

Laminatgulve kom ikke ind i de danske hjem fra starten af. Mange mente det ikke var lige så godt som et rigtigt trægulv. Med tiden har mange dog ændret mening, og i dag findes der laminatgulve i mange danske hjem.

Nogle af fordelene ved laminat er dets slidstærke struktur, flotte udseende og så, at det er billigere end de rigtige plankegulve. Et færdigt laminatgulv minder på mange måder om et trægulv. Afvigelsen findes i prisen samt under installeringen af gulvet. Vores laminatgulve lægges i dag med et klik-system, som gør det nemt for selv den almene dansker!

Derudover er et laminatgulv let at rengøre - det kan let tørres over med en fugtig klud, hvis der bliver spildt. Og ellers vil almen rengøring som støvsugning og gulvvask med en hård opvredet klud, få gulvet til at vise sig fra sin bedste side.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af laminatgulve. Ens for alle er den gode kvalitet. Alle vores laminatgulve er i klassiske og stilrene designs - på den måde får det færdige laminatgulv et udseende som et alment trægulv. Gå på opdagelse og find dit næste laminatgulv her!

Vi gør opmærksom på at vi i vores fysiske butikker har et stort udvalg og prøver.
På vores WEB shop har vi et begrænset sortiment. Kom og besøg en af vores fysiske butikker, hvor du kan se hele programmet.


5 vare(r)

pr. side

5 vare(r)

pr. side