COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er åben som normalt

Laminat Parketgulv

Parketgulv i laminat til hele huset

De flotte laminatparketgulve vil pryde ethvert hjem. Parketgulvene fås i mange forskellige farvenuancer og fælles for dem alle er den høje kvalitet, som sikrer dig slidstærke gulve, der holder i mange år. Den slidstærke overflade gør netop, at de kan holde til meget trafik og de egner sig derfor til den travle familie eller til gangarealer i virksomheder, hvor mange mennesker hver dag har deres gang.

3-stavet laminat parketgulv
Hver planke består af tre stave og det giver et flot farvespil til gulvet. Ønsker du en mere ens nuance, anbefaler vi i stedet vores plankegulv, som du også finder i laminat. Her består hver planke kun af én stav og vil således fremstår mere ens i farven. Uanset hvad du vælger, vil du få et flot gulv, som minder utrolig meget om et rigtigt trægulv. Fordelen er bare, at her får du et prisvenligt alternativ, som desuden er utrolig nemt at lægge grundet kliksystemet. Du behøver altså ikke have fat i en tømrer, men kan selv gå i krig, når det passer dig.

Laminat i parket – slidstærkt og praktisk
Laminatparketgulvet er kendt for sin robusthed – den hårde overflade gør gulvet utrolig modstandsdygtig over for hverdagens slidtage. Er der meget trafik i det lille hjem, vil gulvet her vise sit værd og holde sig pænt i mange år. Selve rengøringen er dejlig nem, da snavs og væske ikke trænger ned i sprækker eller årer. Dermed kan du nemt støvsuge og tørre efter med en opvredet klud og gulvet ser ud som nyt igen.

I de fysiske butikker har vi et væld af farveprøver på parketgulve i laminat. Er du usikker på, om det skal være én eller 3-stavet parketgulv, er du altid velkommen til at komme forbi. Alle vores medarbejdere har stor ekspertise og guider dig gerne til det rette køb af laminatgulv.


Se alle laminatgulve her

-