Plankegulv

Stærkt laminat plankegulv til stærke priser

Har du bestemt dig for at lægge laminatgulv i din stue, soveværelse eller entré, men er usikker på, om du skal vælge 1-stav eller 3-stav? Et parketgulv består af 3 stave, dvs. at hver planke består af tre stykker træ og vil således give et større farvespil. Vælger du derimod et plankegulv i laminat med bare én stav, vil du få et mere ensfarvet udtryk. Vores laminatgulv finder du i forskellige træsorter med forskellige overfladebehandlinger. Vælg fx en hvid egetræs plank til et mindre rum – og det vil virke større eller vælg den lidt mørkere sandfarvet ask plank til større rum. Du er velkommen til at låne en farveprøve med hjem, så bliver det lidt nemmere at vælge den rette farve.

Skal dit nye laminat parket være i eg, ask eller valnød? Gå på opdagelse i webshoppen.

Laminat parketgulv – nem vedligeholdelse
Laminat parketgulv er blevet et populært valg i de danske hjem – ikke alene pga. prisen i sammenligning med et trægulv, men også fordi, at her får du et gulv der til forveksling ligner et trægulv, men som er nemmere at holde pæn. Glemmer børnene at tørre skoene af inden de går ind eller har du hund, er det en fordel med et gulv, der er nemt at holde rent. Tag støvsugeren og tør efter med en opvredet klud, så har du næsten et nyt gulv igen.

Gør det selv parketgulv
Når du vælger et laminat parketgulv, får du et gulv, der er nemt at lægge. Kliksystemet gør det nemt at lægge plankerne tæt op af hinanden og derved undgår du gabende samlinger. Under tilbehør kan du finde foam og underlagsplader, som hjælper dig til at lægge et stabilt gulv, der samtidig reducerer støjen, når du går på det. Har du brug for et par fif til gulvlægningen, hjælper vi dig gerne på vej.


1 vare(r)

pr. side

1 vare(r)

pr. side