COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er åben som normalt

Parketgulv

Parketgulve i alverdens farver og strukturer

Overvejer du at lægge et parketgulv i stuen, er der mange muligheder. De flotte parketgulve findes i et væld af kombinationsmuligheder i forhold til former, farver og træsorter. Her finder du nemt den træsort, som passer til din stil og som skaber de perfekte rammer for hjemmelig hygge hos dig.

Gulv med lang levetid
Vælger du et parketgulv i eg, ask eller en af de andre populære sorter, er du garanteret et gulv, som holder i mange år, hvis du passer godt på det. Et populært valg er det lyse egeparketgulv, som mange mener kan være svær at holde, men mætter du gulvet med sæbe eller giver en overfladebehandling med olie eller lak, vil pletter ikke trænge ned i træet og de er nemme at fjerne. Skulle der med tiden komme små hak i gulvet, kan du vælge at slibe det øverste lag. Parketgulv består nemlig af flere lag træ, hvor det øverste slidlag gør, at du nemt kan komme de grimme skrammer til livs.

Mange års erfaring
Hos Tæppeland kan vi vejlede dig til det rette gulvvalg – uanset om det skal være parket, laminat eller måske vinyl. Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at ringe eller komme forbi en af vores fysiske butikker, hvor vi har prøver på de forskellige trætyper og overfladebehandlinger. Du kan også låne farveprøverne med hjem, så bliver det måske nemmere at vælge den rette løsning til jeres bolig.


-