COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er åben som normalt

Plankegulv

Eksklusive plankegulve

Det kan være svært at vælge det rette trægulv blandt de mange muligheder – men skal du have et trægulv, som holder i mange år, anbefaler vi et massivt plankegulv. De massive planker kendetegner sig ved at slidlaget – dvs. det øverste lag – er tykkere og dermed er det muligt at høvle overfladen flere gange, hvis der kommer skrammer i gulvet. Du kan vælge mellem flere træsorter, herunder eg og ask. Jo hårdere træsort, du vælger – desto bedre holdbarhed. En god idé er at behandle overfladen enten med sæbe, olie eller lak, for at øge holdbarheden. Sæbebehandling beholder det lyse look ved egetræet, men det kan være svært at holde – så har du små børn kan det være en god idé at vælge lak eller olie. Olie giver et mere mat look, mens lak får gulvet til at skinne.

Mere ensfarvet look – vælg plankegulv
Sammenligner du parketgulv og plankegulv, vil du hurtigt se, at farven er mere ensartet ved plankegulvet – og det skyldes, at parketgulvet består af flere stave. Ønsker du et ensfarvet udseende, bør du altså vælge plankegulvet. Uanset hvilken slags materiale, du vælger, kan du altid være sikker på, at du får den bedste kvalitet, når du handler hos Tæppeland. Vi har specialiseret os i gulve og vælger nøje vores produkter ved vores leverandører. Kun på den måde kan vi sikre dig, at dine nye gulve holder sig pæne år efter år.

Kyndig vejledning
Har du spørgsmål til køb af massivt plankegulv, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar til at guide dig til det rette valg. I vores fysiske butikker har vi ligeledes materialeprøver og eksempler på overfladebehandlinger, som måske gør det nemmere at træffe den rette beslutning.  


-