Tæpper med lækre teksturer

Intet skaber et så lunt, hyggeligt og velmøbleret hjem som aktiv brug af teksturer i interiøret. Forskellige teksturer giver flotte kontraster og dynamik mellem overfladerne og tilfører rummet en alsidighed, som vi kender den fra naturen.

Asuni - White

Tænk helhed og se resultater

Når man skal indrette et rum, er det smart at indtænke, hvilke tekstiler, materialer og overflader man har at arbejde med. Det er vigtigt, at elementerne i indretningen indeholder forskellige grader af grovhed, mathed og blankhed. Dermed får du skabt en lune, harmoni og elegante kontraster for øjet – også i tone-on-tone indretninger – og kroppen vil føle sig mere i sit naturlige element.

El Caza - Light Grey

Lille indsats, stor effekt

Selvom det ikke kræver meget at rulle ud, spiller gulvtæppet en markant rolle i arbejdet med teksturer i rum. Den store overflade på tæppet gør det til en vigtig faktor, som du ikke kan ignorere for at opnå det ønskede resultat. Et elegant og blankt tæppe vil give et luksuriøst udtryk, mens et groft og taktilt tæppe vil give en større kontrast og en mere rustik æstetik. Begge dele er moderne, men udtrykket er vidt forskelligt.

Nera Caza - Ecru

Lang eller kort luv?

To store tæppetrends er netop grove naturmaterialer og blanke, elegante overflader – både korthårede og langhårede. Ønsker du de grovere og langhårede varianter, kan du med fordel se nærmere på vores Sofia-serie – den indeholder langluvede tæpper med masser af fylde. Vil du derimod hellere have et mere klassisk og stilrent udtryk, kan du se nærmere på vores tæpper Nera Caza og Caletta.

Logosanto - Mink

Lad dig inspirere
Dyk ned i udvalgte forskellige tæpper nedenfor og bliv inspireret til at lege med teksturer i indretningen:

Caletta - Oker

Domus - Nature/Grey

Strovina - Grey

Livo - Cave/Beige

Sofia - White

Shaggy Caza Extreme - Fås i tre designs

Nera Caza - Ecru

Rena - Steel/Grey

Mitza - Mix