Løse tæpper

Et nyt løst tæppe? Her finder du noget for enhver smag.

Tæppelands håndvævende Løse Tæpper er et generationshåndværk udført af dygtige fagfolk, med afsæt i gamle traditioner hvor kvaliteten er deres varemærke. Tæppeland er optaget af håndværkets overlevelse gennem et fælles ansvar, der sikrer væverne og deres familier de bedste vilkår.

Tæppeland har også et stort udvalg i de slidstærke maskinvævede Løse Tæpper. Gå på opdagelse og find det Løse Tæppe du mangler.

Vi har ikke kun løsninger til hele rummet - vi har også løsningen til dit spisebord, sofabord eller andet. Her finder du et stort udvalg af løse tæpper.

Løse tæpper giver dig mulighed for at placere dem hvor du har lyst. Mange danske hjem har i dag træ- eller laminatgulve, og her er det rart med små løse tæpper. Tæpperne kan placeres hvor du ønsker, de kan flyttes og rengøres efter behov.

Her på siden finder du et stort sortiment af løse tæpper. Her er neutrale og tidstypiske tæpper til stuen, bløde tæpper til soveværelset samt søde og sjove tæpper til børneværelset. Her er tæpper i forskellige størrelser - på den måde bestemmer du selv hvor meget tæppet det skal dække. Det største spørgsmål er gerne hvor tæppet ved sofabordet skal være.

Her er der primært tre muligheder. Det lille, der blot ligger under sofabordet. Der er det helt store, som ligger under hele sofaen og under sofabordet, og så er der den i mellem. Et tæppe der ligger cirka halvt ind under sofaen, men selvfølgelig under hele sofabordet. Her finder du løsninger til alle muligheder!

1 til 24 af 114

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 24 af 114

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5