Kelim Tæppe

Kelimtæpper – håndvævet tradition og kvalitet

Kelim stammer oprindeligt fra de asiatiske nomader, der brugte tæpperne i deres telte, for at holde sig varm i de kolde vintermåneder. I dag er de fleste Kelimtæpper nye håndvævede, men følger stadig den gamle hårdværkstradition for bedste kvalitet og udseende.

Et kelimtæppe er et fladvævet uldtæppe med mange spændende detaljer – din måde hvorpå du kan skabe en spændende indretning dit hjem. Hos os finder du mange farver og størrelser.

Et nyt løst Tæppe behøver hverken være en dyr eller besværlig opgave. Du kan enten købe dit nye Løse Tæpper her på vores hjemmeside direkte, let og enkelt, køb når det passer dig (døgnåbent) og med gratis levering.

Eller, du kan besøge Tæppeland butikkerne i Glostrup, Brønshøj, Holbæk og Køge, der alle har faguddannet personale, butikkerne er fyldt med Løse Tæpper på lager. Det er kun i vores butikker vi kan tilbyde vores fulde kollektion. Hvad enten du vælger at købe her via vores Webshop, eller i en af vores butikker - så får du altid kvalitet til lave priser.

1 til 24 af 39

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 24 af 39

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2