COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er kun åben for CLICK & COLLECT frem t.o.m d. 7. februar 2021

UDSALG!! // 20-60% PÅ GULVTÆPPER, LØSE TÆPPER & VINYLGULVE // GRATIS LEVERING VED KØB OVER 999 KR. // 0% FINANSIERING OVER 10 ELLER 20 MDR!

Håndvævede tæpper
Håndvævede Løse Natur tæpper

Håndvævede Løse Natur Tæpper fra Tæppeland, er et generationshåndværk udført af dygtige fagfolk, med afsæt i gamle traditioner, hvor kvaliteten er deres varemærke. Tæppeland er optaget af håndværkets overlevelse gennem et fælles ansvar, der sikrer væverne og deres familier de bedste vilkår.

De håndlavede Løse Natur tæpper er primært vævet af uld, som er et yderst slidstærkt materiale. Under fremstillingen gennemgår tæpperne en skånsom forarbejdning, der bevarer uldens naturlige fedtindhold. Det naturlige fedtindhold gør det nemt at holde tæpperne pæne, da snavs og væsker ikke sætter sig så nemt.

De gamle klassiske håndlavede tæpper er et must-have i ethvert moderne hjem. Et miks af gammelt og nyt sætter et særligt præg på indretningen. Mens det moderne boliginteriør med de rene linjer skaber orden og struktur, er de håndlavede tæpper med til at tilføre lidt kant. Sæt dit unikke præg på din bolig. I udvalget af håndvævede tæpper finder du både de gamle designklassikere, men også tæpper med et moderne præg i forhold til farve- og mønstervalg. Vi har masser af farver, vævemetoder og størrelser.

Et nyt Håndvævet Løst Natur Tæppe behøver hverken være en dyr eller besværlig opgave. Du kan enten købe dit nye tæppe her på vores hjemmeside direkte, let og enkelt, køb når det passer dig (døgnåbent) og med gratis levering.

Eller, du kan besøge Tæppeland butikken i Glostrup, der alle har faguddannet personale, butikkerne er fyldt med Løse Tæpper på lager. Det er kun i vores butikker vi kan tilbyde vores fulde kollektion. Hvad enten du vælger at købe her via vores Webshop, eller i en af vores butikker - så får du altid kvalitet til lave priser.

1 til 60 af 67

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 67

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2