Wilton Tæpper

Wilton tæppe – en eksklusiv klassiker

Wiltontæpper er flotte og slidstærke tæpper, som oprindeligt stammer fra den engelske by, Wilton – deraf navnet. Gamle håndværkstraditioner fra 1741 som man har overført til den moderne maskinproduktion og resultatet er ikke til at tage fejl af. Her har du et kvalitetsprodukt som består af mere end 1.0 mio. knytninger pr. m2. i særdeles slidstærke og naturligt udseende syntetiske fibre, som er nemme at rengøre.

Hos Tæppeland finder du et bredt udvalg af moderne Wiltontæpper med forskellige mønstre. Skab din personlige stil og vælg et mønster, der passer til dig. Vi har mange farver og størrelse. Wilton Løse Tæpper giver dit hjem en hyggelig og stilfuld atmosfære.

Et nyt Wilton Løst Tæppe behøver hverken være en dyr eller besværlig opgave. Du kan enten købe dit nye Wilton her på vores hjemmeside direkte, let og enkelt, køb når det passer dig (døgnåbent) og med gratis levering.

Eller, du kan besøge Tæppeland butikkerne i Glostrup, Brønshøj, Holbæk og Køge, der alle har faguddannet personale, butikkerne er fyldt med Løse Tæpper på lager. Det er kun i vores butikker vi kan tilbyde vores fulde kollektion. Hvad enten du vælger at købe her via vores Webshop, eller i en af vores butikker - så får du altid kvalitet til lave priser.

12 vare(r)

pr. side

12 vare(r)

pr. side