Bestil montering

Skal dit nye gulvtæppe ligge helt perfekt, så vil vi anbefale, at du tilkøber en montering. Så bliver pålægningen af gulvtæppet udført at professionelle montører med har mange års erfaring i at tilskære gulvtæpper til skæve hjørner, store stuer og små kroge. Vores monteringsservice gælder for alle gulvtæpper og vinylgulve, der er købt i Tæppeland. Vær dog opmærksom på, at vi i øjeblikket kun har mulighed for at tilbyde montering i de områder, hvor vi foretager opmålinger. Se kortet nederst på siden.

Vær opmærksom på, at der i travle perioder kan være op til 2-3 ugers ventetid på en montering. Kontakt os for den aktuelle ventetid.

Monteringen foregår ved at vores montør selv medbringer tæppet på dagen. Selve arbejdet tager typisk 30-60 minutter – naturligvis afhængigt af rummets størrelse og eventuelle særlige behov.

Du bestiller en montering ved at sætte flueben ud for ’jeg ønsker at blive kontaktet om evt. montering’ på betalingssiden. Så vil vi ringe til dig og aftale en passende dato, og sende dig en faktura, som skal være betalt senest en uge før monteringsdatoen.

Vi tager ved alle monteringer forbehold for undergulvets tilstand og dets påvirkning på det endelige resultat. Rummet skal være tømt medmindre andet er aftalt. 

Hvis vores opmåler ikke har været på besøg, er opmålingen på eget ansvar. Vi anbefaler altid at lægge mindst 10 cm til det som du har målt op.