Billede

Satser på lave priser, kvalitet og service!

Satser på lave priser, kvalitet og service.

Tæppeland vil fremover være Danmarks førende lavpris forhandler inden for Løse Tæpper, Væg-til-væg tæpper og Vinylgulve. Vi har været en del igennem de seneste år, men nu da støvet igen har lagt sig, står Tæppeland tilbage med egen butik i Glostrup og en velassorteret Webshop.

Vi har masser af kvalitetsvarer til skarpe priser på lager i vores butik. Vi yder den kendte Tæppeland service, med gratis opmåling (efter aftale), levering og montering – dit valg - gælder også for erhvervsopgaver. Se mere på Tæppeland DIRECT

Ingen fordyrende led

Tæppeland handler direkte med tæppeproducenter fra de førende europæiske fabrikker. Det giver store indkøbsbesparelser som vi giver videre til vores kunder, - altså ingen fordyrende mellemled.

Derudover har vi egenproduktion af håndlavede løse tæpper i Indien og vi køber alt direkte hos producenten. Det giver en reel handel os og dem imellem, og det giver os en mulighed for at komme ud med store besparelser til vores kunder.

VI STØTTER 2017
Lave priser og godt udvalg

I Tæppeland sørger vi for at du får den rette gulvløsning til den laveste pris. Vi vil have et stort udvalg, og de bedste priser.

Tæppeland vil stadig være kendt for vores høje serviceniveau - og man kan sagtens købe kvalitet i en lavpriskæde. Derfor bliver pengene i Tæppeland ikke brugt til de store og dyre set ups. Vi holder det så enkelt som muligt, så det hele tiden kan afspejle sig i vores priser og udvalg, til glæde for vores kunder.

Tæppeland til alle på www.tæppeland.dk

Med lanceringen af vores Tæppeland WEB shop, kan vi efterkomme ønsket fra mange gamle kunder, om et være til stede i deres nærområde. Tidligere havde Tæppeland mere end 25 butikker fordelt i hele landet, men dette er desværre ikke længere rentabelt at drive så mange butikker, med dertilhørende omkostninger.

Derfor har vi fra d. 1.3.2016 startet en Tæppeland WEB shop, så kan du handle når du vil, hvorfra du vil. Hos os kan du købe det du skal bruge, altså ligesom hvis du kom ned i en af vores fysiske butikker.

Du kan købe alle Væg-til-væg tæpper og vinyler i fuld bredde x den længde du skal bruge. F.eks. 375 cm x 400 cm (den fulde bredde) – let og enkelt.

Da vi ikke skal afholde en masse omkostninger på at drive de fysiske butikker – er alle varer leveret til din kantsten.

Vil løbende udvikle WEB butikken med spændene varer og kollektioner inden for gulve. Husk vi har masser af Løse Tæpper – også i WEB shoppen.