COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er åben som normalt

GENÅBNINGSSALG!! // 20-60% PÅ GULVTÆPPER, LØSE TÆPPER & VINYLGULVE // GRATIS LEVERING VED KØB OVER 999 KR. // 0% FINANSIERING OVER 10 ELLER 20 MDR!

Trægulve

Billige trægulve

Trægulve er bare flotte – og giver et helt særligt udtryk til din bolig. Gå på opdagelse i webshoppen og se det brede udvalg af trægulve til billige priser. Træ er et sikkert valg, når du skal vælge gulvløsning – det er tidsløst og dermed får du en løsning, som ikke går af mode. Samtidig er træ et solidt materiale, der holder sig pænt i mange år, hvis du behandler det med omtanke. Og her er særligt valg af træsort og overfladebehandling vigtig. Har du brug for hjælp til at træffe den rette beslutning, er du velkommen til at kontakte vores søde medarbejdere, som altid står klar til at guide dig.

Kvalitets trægulve på tilbud
På taeppeland.dk finder du trægulve for en hver smag – ask, eg, valnød og meget mere. Fælles for dem alle er, at vælger du en gulvløsning fra Tæppeland, kan du altid være sikker på en høj kvalitet. Er du i tvivl om, hvilken træsort du skal vælge, er du velkommen til at låne en farveprøve med hjem fra en af vores fysiske butikker – på den måde kan du måske nemmere visualisere, hvordan det nye gulv vil se ud hjemme hos dig.

Tæppeland – trægulve af høj kvalitet til spotpriser. Altid mange modeller på lager.

-