COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er åben som normalt

Vinylgulv

Vinylgulve på tilbud

Er du på udkig efter en slidstærk og praktisk gulvløsning til din bolig? Hos Tæppeland fører vi et bredt udvalg af vinylgulve til den moderne bolig – og er du heldig kan du måske finde dit yndlingsdesign på tilbud her i webshoppen. Vinyl er et solidt materiale bestående af plastik og blødgørende stoffer, som gør gulvet helt unikt, da gulvet på en og samme tid er yderst slidstærkt og nem at holde pænt. Vælger du et vinylgulv, får du et gulv, som holder sig pænt i mange år.

Billig vinylgulv til hele hjemmet
Da vinyl er meget slidstærkt, egner det sig til særligt til rum, hvor der er meget trafik. I køkkenet, på badeværelset kommer det især til sin ret, da gulvet også holder til relativt store mængder vand. Men vil du gerne lægge vinyl i hele hjemmet, kan du nemt supplere med løse tæpper under sofabord og spisebord – på den måde har du et praktisk gulv, men samtidig et blødt gulvtæppe, som du kan have fødderne på, når du slapper af.

Altid flotte vinylgulve på tilbud – hold øje med webshoppen!

Kyndig og professionel rådgivning
Hos Tæppeland møder du altid et team af søde medarbejdere, som er klar til at give dig den bedste service. For os betyder din tilfredshed alt, og derfor gør vi vores ypperste for at give den den bedste vejledning, når du skal købe vinylgulve til dit hjem. Kontakt os allerede i dag på telefon 22 84 17 39 eller info@taeppeland.dk.

-