Covid-19 | WEBshop: Normal drift // Butik: Åben mandag-fredag 10-17 lørdag-søndag 10-16 // Forlænget leveringstid kan forekomme

Returret

Fortrydelsesret på Tæppeland.dk

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på tæppeland.dk.

Når du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit kontonummer.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres fuldt emballeret i væsentligt samme stand og mængde som ved modtagelse. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du opbevarer, behandler eller bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Manglende eller beskadiget emballage kan betyde at varens salgsværdi forringes, hvorfor fortrydelsesretten i de fleste tilfælde ikke kan udnyttes.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale fragten for at sende varen retur. Før returnering er det nødvendigt at kontakte salgsekspeditionen hos Tæppeland på email info@taeppeland.dk og få oplyst et returvarenummer, som skal fremgå på en evt. returvareforsendelse.

Varen kan kun sendes til nedenstående adresse ifølge forudgående aftale med Tæppeland:
Tæppeland A/S - Theilgaards Allé 9 E.- Dk-4600 Køge

Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, refunderes den fulde købesum til dig via den samme betalingsmåde som anvendt ved købet, hvilken kan tage op til 7 hverdage.

Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig med en begrundelse herfor.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer kan sendes via mail til  info@taeppeland.dk  - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, kopi af evt. forudgående korrespondance, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå mv.

Bemærk - Vi modtager IKKE varer sendt pr. efterkrav.  Og vi afhenter IKKE varer uden forudgående aftale.

Bemærk - Hvis du kun returnerer dele af din ordre, så det endelige salg ikke opfylder betingelserne for fragtfri levering vil fragtomkostningerne for den oprindelige ordre blive fratrukket det beløb, der tilbagebetales.

Bemærk - Der er ikke returret på specialproducerede varer.

 

Returret

Vi tager kun varer købt på tæppeland.dk retur. Ønsker du at returnere en vare købt hos os, skal den indsendes til os. Vedlæg en kopi af fakturaen og noter derpå, hvilke varer der ønskes i stedet.

Før returnering er det nødvendigt at kontakte salgsekspeditionen hos Tæppeland på info@taeppeland.dk og få oplyst et returvarenummer, som skal fremgå på en evt. returvareforsendelse.

Varen kan kun sendes til nedenstående adresse ifølge forudgående aftale med Tæppeland:
Tæppeland A/S - Theilgaards Allé 9 E.- Dk-4600 Køge

 Læs mere udførligt på vores handelsbetingelser her: