COVID-19: Webshoppen er åben som normalt - Butikken er kun åben for CLICK & COLLECT fra d. 4 - 17. januar

UDSALG!! // 20-60% PÅ GULVTÆPPER, LØSE TÆPPER & VINYLGULVE // GRATIS LEVERING VED KØB OVER 999 KR. // 0% FINANSIERING OVER 10 ELLER 20 MDR!

Tæppefliser

Slidstærke Tæppefliser? På Tæppeland.dk finder du et godt udvalg!

Tæppefliser er et praktisk valg som gør det nemmere at montere, og med deres slidstærke egenskaber kan man nyde sit tæppe i mange år frem. Tæppefliser varmer og isolerer, er lyddæmpende og slidstærke og ideelle som gulvbelægning i entréen, gangarealer og rum med høj trafik.

Kravet til Tæppeflisers styrke er afhængig af, hvor i dit hjem tæppet skal ligge. Tæppeland hjælper dig gerne med at finde et godt, men stadig prisrigtigt gulv til dit hjem.

Et nyt Tæppeflise gulv behøver hverken være en dyr eller besværlig opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du behøver vejledning i dit valg af Tæppefliser eller anden gulvbelægning.

Eller, du kan besøge Tæppeland butiken i Glostrup, der alle har faguddannet personale, butiken er fyldt med gulvtæpper på lager. Det er kun i vores butik vi kan tilbyde vores fulde kollektion. Her kan vi også sørge for montering af dit nye Tæppeflise gulv, vi opmåler også gerne gratis og uforpligtende.

Hvad enten du vælger at købe her via vores Webshop, eller i vores butik - så får du altid kvalitet til lave priser.

16 vare(r)

pr. side

16 vare(r)

pr. side