Tæppeland 2021

Tæppeland 2021

Gulvbranchen og dermed også Tæppeland, har som mange andre detailkæder været udfordret af stigende nethandel og øgede omkostninger. Tidligere havde Tæppeland mere end 25 butikker fordelt i hele landet, men det er desværre ikke længere rentabelt at drive så mange butikker, med dertilhørende omkostninger.

Derfor har Tæppeland ændret strategi, så vi for nu fokuserer på vores store butik i Glostrup, der favner over hele vores sortiment med mere end 10.000 kvm. på lager. Her bliver vores kunder betjent af professionelt personale, der yder kvalificeret rådgivning til valget af deres nye gulv. Det er også fra butikken i Glostrup at vores fastansatte montører og biler yder vores kunder montering og leveringer. Altså de gode gamle dyder, som kendetegner en specialbutik.


Selvom Tæppeland i dag ikke har butikker rundt i landet, vil vi stadig gerne være Tæppeland for alle. Derfor har vi siden 2016 drevet vores WEBshop, hvor vi har betjent og leveret gulve til over flere tusinde kunder i hele Danmark.

Som en naturlig udvikling af det digitale koncept, som skal sikre at vi kan tilbyde vores produkter og services til flest mulige kunder, tilbyder vi nu tre forskellige services som alle kan bookes via vores hjemmeside.


icon

Personlig telefonrådgivning

Tæppeland tilbyder personlig telefonisk rådgivning, med hjælp til valget af det rette produkt.

icon

Gratis opmåling

Tæppeland tilbyder gratis opmåling på hele Sjælland, direkte hjemme hos dig.

icon

Personligt møde

Book et møde, er din mulighed for at få personlig rådgivning i vores butik i Glostrup, på et tidspunkt der passer dig.