Håndvævede Løse Tæpper
Håndvævede Løse Natur Tæpper fra Tæppeland, er et generationshåndværk udført af dygtige fagfolk, med afsæt i gamle traditioner, hvor kvaliteten er deres varemærke. Tæppeland er optaget af håndværkets overlevelse gennem et fælles ansvar, der sikrer væverne og deres familier de bedste vilkår.

De håndlavede Løse Natur tæpper er primært vævet af uld, som er et yderst slidstærkt materiale. Under fremstillingen gennemgår tæpperne en skånsom forarbejdning, der bevarer uldens naturlige fedtindhold. Det naturlige fedtindhold gør det nemt at holde tæpperne pæne, da snavs og væsker ikke sætter sig så nemt.

De gamle klassiske håndlavede tæpper er et must-have i ethvert moderne hjem. Et miks af gammelt og nyt sætter et særligt præg på indretningen. Mens det moderne boliginteriør med de rene linjer skaber orden og struktur, er de håndlavede tæpper med til at tilføre lidt kant. Sæt dit unikke præg på din bolig. I udvalget af håndvævede tæpper finder du både de gamle designklassikere, men også tæpper med et moderne præg i forhold til farve- og mønstervalg. Vi har masser af farver, vævemetoder og størrelser.

Et nyt Håndvævet Løst Tæppe behøver hverken være en dyr eller besværlig opgave. Hos Tæppeland får du nogle af de skarpeste priser på denne type tæppe, og du kan selvfølgelig let bestille det her på siden. Alternativt kan du besøge en af vores butikker, få råd og vejledning og opleve hele kollektionen med egne øjne.

 Særtilbud: Spar 20% ved køb af min. 2 løse tæpper* 

*Gælder alle løse tæpper nedsat med 10%.

1 til 60 af 108

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 108

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2