Vælg tæppe efter type

Stort udvalg af væg til væg gulvtæpper

Hos Tæppeland har vi specialiseret os i gulvløsninger. Du finder et bredt udvalg af syntet tæpper, uldtæpper, tæppefliser og rya tæpper. De syntetiske tæpper, som vi også kalder ”plet væk”-tæpper er et godt valg til gulvarealer med meget trafik, mens uldtæpperne passer perfekt ind i de rum, hvor du gerne vil kræse lidt ekstra om detaljen. Når du står op om morgenen, er det bløde uld lækkert at sætte de bare fødder på, ligesom det er en fornøjelse for børnene at lege på tæppet i stuen, mens I ser tv. Tæpper er perfekt til alle rum og de egner sig især til rum, hvor du gerne vil skabe en god akustik. Gulvtæpperne reducerer støjen og minimerer rumklangen, så det bliver behageligt at snakke sammen – især når I er mange samlet i et større rum.

Farvespil med tæppefliser
Vil du gerne have den bløde overflade, som det traditionelle gulvtæppe giver, men ønsker lidt mere spræl på din gulvløsning, er vores tæppefliser et oplagt valg. På en og samme tid kan du skabe et afdæmpet look med fx grånuancer, men samtidig skabe et farvespil uden lige, når du kombinerer to farver tæppefliser. Se vores udvalg af tæppefliser og lad dig inspirere til nye kreative gulvløsninger.

Klassiske ryatæpper til moderne hjem
Rya tæpper har været et hit i mange år og det er ikke uden grund. De lækre tæpper fremstilles enten i uld kombineret med bomuld eller syntetiske materialer. Men karakteristisk for de skønne shaggy tæpper er de lange og bløde garner, som er skønne at sætte de bare fødder på. Rya gulvtæpperne egner sig også perfekt til børneværelset - de små vil elske at lege i de bløde materialer. Og frygt ikke for rengøringen – snup støvsugeren og tæppet er så fint som nyt.

48 vare(r)

pr. side

48 vare(r)

pr. side