Lækre bouclé-tæpper til enhver smag

Hos Tæppeland finder du et stort udvalg af de populære bouclé-tæpper, der er kendetegnet ved en høj slidstyrke og et flot udseende. Tæpperne passer derfor både godt til børneværelset, stuen og rum med større slid såsom entréen eller kontoret. Med vores brede udvalg af tæpper i alverdens materialer, kan du her finde det perfekte tæppe til netop dit hjem.

Bouclé med et elegant look
Er du til et gulvtæppe med en flad luv er bouclé perfekt til dig! De små, tætte løkker i tæppet giver et ensartet udseende af tæppet, som gør det populært hos mange. De tætte løkker er samtidig også med til at gøre tæppet let at rengøre og vedligeholde - fx glider det hele bedre, når du skal støvsuge.

Et kæmpe udvalg
Med over 100 forskellige tæpper ved vi, at det kan det være svært at vælge. Hvor god kvalitet har du brug for? Hvilken farve passer godt til sofaen? Og hvordan føles tæppet rent faktisk? Det er spørgsmål, som vi kan svare på i vores butikker, og som vores opmålere meget gerne hjælper med. Til en opmåling hjemme hos dig medbringer vi tæppeprøver og priserne fra webshoppen. Du kan bestille en gratis opmåling her.

1 til 60 af 141

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1 til 60 af 141

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3