Fladvævede tæpper til den nordiske stil

Hos Tæppeland finder du et bredt udvalg af de moderne fladvævede tæpper. De er kendetegnede ved deres nordiske look og høje slidstyrke, der gør dem velegnede til både boligen og områder med mere slid som fx trapper og kontormiljøer. Vores fladvævede tæpper kommer i en bred farvepalette, der giver dig masser af muligheder for at finde tæppet, der passer til dit projekt.

Flad vævning med masser af fordele
Som navnet antyder, er et fladvævet tæppe fladt. Derfor er tæppet let at vedligeholde med støvsugning og pletfjerning, hvor du ikke skal kæmpe med højt garn og store løkker. Det flade look har et minimalistisk udtryk, der passer ind i det moderne hjem eller kontor. Samtidig giver et gulvtæppe varme og en hyggelig fornemmelse.

Det svære valg
Med over 50 forskellige fladvævede tæpper ved vi, at det kan det være svært at vælge, hvad der er det ideelle valg. Hvor god kvalitet har du brug for? Hvilken farve passer godt til resten af rummet? Og hvor godt føles tæppet rent faktisk? Det er spørgsmål, som vi kan svare på i vores butikker, og som vores opmålere også meget gerne hjælper med. Til en opmåling hjemme hos dig medbringer vi tæppeprøver og priserne fra webshoppen. Du kan bestille en gratis opmåling her.

1 til 60 af 62

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 62

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2