Rya på gulvet - et sikkert hit!

Er du på udkig efter et lækkert, blødt tæppe til børneværelset eller stuen, bør du se nærmere på de flotte ryatæpper som fås i alverdens flotte farver. Rya-tæppets popularitet kommer fra dets mange muligheder og bløde fremtoning; hold looket afdæmpet med et ryatæppe i grå eller spice hjemmet op med et tæppe i rødt. Her har du mulighed for at skabe sammenhæng med det øvrige boliginteriør. Match puder, lamper og nips med dit nye rya-tæppe fra Tæppeland.

Moderne klassisk look med shaggy tæppe

Oprindeligt stammer de imponerende ryatæpper fra Norge, hvor man så dem første gang allerede i 1400-tallet. I 70’erne eksploderede salget af ryatæpper, da fremstillingen gik fra håndlavet til maskinfremstilling – og selv i dag finder du de bløde shaggytæpper i alt fra børneværelset til det moderne minimalistiske designerhjem i kombination med dyre designklassikere fra fx Arne Jacobsen og PH. En anden fordel ved tæppet er dets evne til at fjerne dårlig akustik, og det kan derfor være en simpel løsning på dårlig rumklang.

Ryatæpper tilbud
Hos Tæppeland har vi et bredt sortiment af rya- og shaggytæpper i et væld af lækre farver. Løbende skifter vi farver og designs ud – og her kan du være heldig at finde din yndlingsfarve på tilbud. Hold øje med siden eller skriv dig op til vores nyhedsbrev, så kontakter vi dig, når der er gode tilbud i webshoppen.

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

1 til 60 af 118

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 118

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2