Syntet-tæpper til hele boligen

Hos Tæppeland finder du et bredt udvalg af syntetiske væg til væg tæpper, som du kan bruge i hele din bolig – lige fra stuen til soveværelset. De syntetiske tæpper udmærker sig ved at være yderst slidstærke og er derfor praktisk at have de steder, hvor du går meget – fx på trappen. Men de egner sig også godt til andre rum, hvor du gerne vil have et slidstærkt gulvtæppe, der er nem at vedligeholde.

De fleste syntet-tæpper til private hjem er lavet af materialet polypropylen, hvis fibre er meget glatte og derved meget lette at rense. Tæpperne har en hård overflade – også kaldet luv, hvilket gør at du ikke risikerer at få et tæppe, hvor du hurtigt vil kunne se de steder, hvor du går meget – tæppet forbliver pænt.

Har du brug for et slidstærkt tæppe, bør du vælge et syntetisk tæppe – også kaldet ”plet væk”-tæpper. De kan generelt tåle meget og er nemme at holde rene.

De syntetiske væg til væg tæpper fås i et væld af forskellige farver, som gør det nemt at skabe din helt egen personlige stil. Et godt råd, når du skal vælge tæppe til din bolig er, at lyse tæpper generelt gør dit rum større, mens de mørke omvendt får rummet til at syne mindre.

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

1 til 60 af 369

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7

1 til 60 af 369

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7