Få naturen helt ind i stuen med et gulvtæppe i ægte uld

De flotte uldtæpper er et klassisk valg i mange hjem – og det er der en helt klar årsag til. De er utroligt bløde samtidig med, at de har en flot struktur, som pynter i ethvert moderne hjem. Når du skal vælge dit nye væg til væg uldtæppe, bør du have fokus på kvaliteten snarere end prisen, da kvalitetsuldtæpper har gennemgået en skånsom forarbejdning, der bevarer uldens naturlige fedtindhold – lanolin – som har den effekt, at snavs og væsker ikke sætter sig så nemt. Dermed er det langt nemmere at holde dit uldtæppe pænt i mange år, hvis det har været gennem den rette bearbejdningsproces, som dog resulterer i et lidt dyre tæppe, men som du har i mange flere år, hvis du passer godt på det.

Køb uldtæpper fremstillet af New Zealandsk uld
Vil du være sikker på at få et væg til væg tæppe i uld, som holder i mange år, bør du vælge et uldtæppe lavet af uld fra New Zealand, som er verdens bedste uld på markedet. Mange billige uldtæpper er lavet af genbrugsuld og det resulterer i mindre slidstærke uldtæpper, da garnerne hurtigt knækker.

Køb et uldtæppe hos Tæppeland – din garanti for et uldtæppe, der holder i mange, mange år!

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

1 til 60 af 83

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 83

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2