Slidstærke gulvtæpper til gang og entré

væg til væg gulvtæppe til entre

Skal det være de klassiske grå toner eller vil du gerne sætte kulør på tilværelsen med et tæppe i pink til din gang? Uanset om du er til farver eller ej, finder du et væld af flotte tæpper i høj kvalitet til knivskarpe priser hos Tæppeland. Vi lægger nemlig vægt på, at der skal være mulighed for at forny boligen med lækre gulvtæpper - uanset budget. Vi har tæpper i alle prisniveauer, så du kan skifte de gamle slidte gulvtæpper ud med nye, lækre materialer fra Tæppeland.

Syntetiske tæpper af høj kvalitet
Der stilles rigtig høje krav til tæpper i dag. Derfor har vi nøje udvalgt vores tæpper til arealer, hvor der stilles høje krav til slidstyrke. Du tænker måske, at trægulv er nemmere at holde pænt, men vælger du et kvalitetstæppe, kan du være sikker på, at tæppet holder sig pænt i mange år – og ikke bliver nusset og grimt med årene. De syntetiske materialer er nemme at holde rene – skulle du spilde på dit gangtæppe, kan du blot tørre det over med en opvredet klud. Samtidig vil tæpperne holde deres struktur – og du vil derfor aldrig opleve et tæppe, hvor der med tiden danner sig aftryk af, hvor du går mest. Strukturen forbliver pæn.

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

1 til 60 af 281

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 60 af 281

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5