Gulvtæpper til erhverv og hjemmekontoret

erhverv og kontor væg til væg tæpper logo

Har du et rum, som du gerne vil indrette til kontor, bør du overveje, hvilken gulvløsning som er mest optimal. Trægulv er rigtig flot, men kan give en dårlig akustik til rummet. Vælger du derimod en væg til væg gulvtæppe-løsning til dit hjemmekontor, vil du hurtigt opleve, at gulvtæppet absorberer en stor del af rumklangen. Sidder I flere i et rum, vil snak, tasten på computere, larm fra printeren hurtigt virke generende, men her kommer gulvtæppet til sin ret. Gulvtæpper minimerer støj, idet lyden ikke reflekteres ud i rummet på samme måde, som hvis du havde et trægulv.

Flotte farver til hjemmekontoret
Vil du gerne sætte lidt kulør på dit hjemmekontor, er et gulvtæppe en rigtig god løsning. Vi har et bredt udvalg af farver, så du kan få dit kontor lige som du ønsker det. De syntetiske materialer gør desuden tæpperne vedligeholdelsesvenlige og slidstærke så de kan holde til meget trafik.

Brug for hjælp til valg af gulvtæppe til dit hjemme kontor? Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig på telefon 88 33 44 00 eller mail webshop@taeppeland.dk.

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

1 til 60 af 103

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

1 til 60 af 103

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2