Gulvtæppe til soveværelset og børneværelset

gulvtæpper til værelse logo

Hos Tæppeland har vi et bredt udvalg af tæpper, som passer perfekt til børneværelset. Når børnene gerne vil bruge mange timer på leg, er det vigtigt at vælge et gulvtæppe, som både er behageligt at lege på, men som samtidig er lett at rengøre. Vrid en klud op i noget sæbevand og du fjerner nemt de fleste pletter. De syntetiske materialer holder til hverdagens slidtage og du vil derfor aldrig opleve, at tæppet begynder at blive nusset. Det holder den samme struktur i mange år.

Et væld af farvenuancer til børneværelse
I vores sortiment finder du mange flotte farver, så du kan indrette dit børneværelse i den stil, du ønsker. Uanset om du overvejer et lyserødt prinsessetema eller et slidstærkt tumlerum – hos Tæppeland finder du mange flotte farver til at indrette det perfekte børneværelse.

Er du i tvivl om, hvilket tæppe, der passer ind på dit børneværelset, er du altid velkommen til at besøge vores butik eller kontakte vores kundeservice på telefon 88 33 44 00 eller e-mail info@taeppeland.dk.

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

1 til 60 af 472

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

1 til 60 af 472

pr. side

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8