Gulvtæppe til soveværelset og børneværelset

gulvtæpper til værelse logo

Hos Tæppeland har vi et bredt udvalg af tæpper, som passer perfekt til soveværelset og børneværelset. I voksenværelset anbefaler vi vores bløde bløde serie, der er lækre at træde ud på om morgenen. Til børneværelset er det vigtigt at vælge et gulvtæppe, som både er behageligt at lege på, men som samtidig er let at rengøre. De syntetiske materialer holder til hverdagens slidtage og du vil derfor aldrig opleve, at tæppet begynder at blive nusset. Det holder den samme struktur i mange år.

Et væld af farvenuancer til drømmeværelset
I vores sortiment finder du mange flotte farver, så du kan indrette dine værelser i den stil, du ønsker. Uanset om du overvejer en romantisk hotelstemning eller et lyserødt prinsessetema – hos Tæppeland finder du altid en flot farve til at indrette dit perfekte soveværelse.

Er du i tvivl om, hvilket tæppe, der passer ind på dit værelset, er du altid velkommen til at besøge vores butik eller kontakte vores kundeservice på telefon 88 33 44 00 eller e-mail webshop@taeppeland.dk.

Hvis du har behov for hjælp til opmåling eller vil have tæppeprøverne fremvist hjemme hos dig, kan du booke en gratis opmåling her.

421 til 480 af 500

pr. side

Side:
 1. 1
 2. ...
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8
 7. 9

421 til 480 af 500

pr. side

Side:
 1. 1
 2. ...
 3. 5
 4. 6
 5. 7
 6. 8
 7. 9