Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

LVT-gulve

COMFORT FLOORING 2023 EXTREME

Med Comfort Flooring samler du det bedste i et gulv, men først og fremmest får du et smukt og naturtro gulv, med masser af ekstra egenskaber der letter din hverdag.

Alle vores LVT-gulve har en indbygget korkbagside, der giver særdeles gode akustiske egenskaber, som absorberer lyden fra sko og høje hæle, samtidigt med at gulvet giver en behagelig og blød gangkomfort. Gulvet egner sig til ethvert hjem med højt til loftet og børn med fart på, og er yderligere velegnet til erhverv, hvor der er meget trafik.

Udover gulvet er behageligt at træde på, så er det yderst velegnet til køkkener mv. da det kan tåle vand. Det er meget modstandsdygtigt overfor ridser, skrammer og pletter, og let at rengøre og vedligeholde, og tåler gulvvarme og direkte sollys– og med 30 års boliggaranti

Vi tilbyder en lang række farver og mønstre med fasede kanter i naturtro træ- i planker sildeben, stenmønstre og beton look. Gulvet er med sit unikke og limfrie kliksystem, særdeles velegnet til renovering og istandsættelser, for gør-det-selv folket.

Filtrer

Sortér efter
Pris
Størrelse
Bagside
Materiale
  • FREJA 2023 sildeben

    269,95 kr.
  • FREJA 2023 Planker

    269,95 kr.
  • Thor 2023 Sildeben

    359,95 kr.