Tæpper på specialmål uden kantsyning (overlockning)

Her finder du vores produkter hvor tæpperne fremstilles med en innovativ bagside, som har fremragende anti-slip egenskaber, som gør det særdeles velegnet til alle glatte gulvflader,
såsom trægulve, keramiske fliser, laminat mm. Her får du et dansk kvalitetsprodukt, som ikke alene er slidstærkt, men også let at vedligeholde takket være de højkvalitative materialer, det er fremstillet af.Det betyder, at med den skærefaste innovative bagside på tæpperne, vil tæpperne ikke ”flosse” så du behøver derfor ingen fordyrende kantsyning. Det giver fuld fleksibilitet, og ingen synlige kanter.
Vi tilbyder 3 serier, der hver især har sit eget flotte udtryk, men fælles for dem alle, de er en del af vores Extreme sortiment, som er vores mest eksklusive kvalitet. Udvælg din favorit blandt de op til 24 forskellige flotte og moderigtige farver, det er top danskproducerede produkter, med lang holdbarhed.

Hele processen tager typisk kun 1-2 uger.
Mindste mål du kan bestille, er 100 cm på den korteste led

Filtrer

Sortér efter
Pris
Rullebredde
Bagside
Materiale
Type

Her finder du vores produkter hvor tæpperne fremstilles med en innovativ bagside, som har fremragende anti-slip egenskaber, som gør det særdeles velegnet til alle glatte gulvflader,
såsom trægulve, keramiske fliser, laminat mm. Her får du et dansk kvalitetsprodukt, som ikke alene er slidstærkt, men også let at vedligeholde takket være de højkvalitative materialer, det er fremstillet af.

Det betyder, at med den skærefaste innovative bagside på tæpperne, vil tæpperne ikke ”flosse” så du behøver derfor ingen fordyrende kantsyning. Det giver fuld fleksibilitet, og ingen synlige kanter.

Vi tilbyder 3 serier, der hver især har sit eget flotte udtryk, men fælles for dem alle, de er en del af vores Extreme sortiment, som er vores mest eksklusive kvalitet. Udvælg din favorit blandt de op til 24 forskellige flotte og moderigtige farver, det er top danskproducerede produkter, med lang holdbarhed. Vi har også tæpper på specialmål med kantsyning.