Budgetvenlige klikgulve med garanti

Strong Comfort Flooring

Velkommen til vores Strong-serie af vinylgulve med klik i vores Viking Collection. Her finder du et bredt udvalg af billige kvalitetsgulve, der er gode til hverdagen. Selvom dette er den billigste klasse i vores Viking Collection, får du bestemt stadigvæk masser af kvalitet. Vi giver derfor 20 års boliggaranti på gulvet, så du kan være sikker på, at dit nye vinylgulv holder i mange år!

Én af fordelene ved denne type gulv er, at det er vandtæt. Derfor vil det ikke komme bag på os, hvis det en dag kom frem, at netop disse gulve blev brugt på vikingeskibene… Med det lave behov for vedligeholdelse og det stilrene look ville det være et perfekt valg.

Du kan vælge mellem et bredt udvalg af vinylgulve med klik, som let kan monteres og fungerer lyddæmpende og godt sammen med gulvvarme. Vi har både de klassiske designs med trægulv, parketgulv og plankegulv, men du kan også få fliser i forskellige farver.

Vælg et gulv, der passer til stilen i dit hjem. Hvis du er i tvivl om opmåling eller hvilket gulv det skal være, kan du booke en gratis opmåling her. Hvis du har behov for hjælp med bestilling online, har vi et hold vikinger klar til at besvare dine spørgsmål på chat, mail eller telefon.

Bestil dit gulv i webshop eller butik og få det leveret inden for 3-8 hverdage!

4 vare(r)

pr. side

 • Loke 2021 - Frost Plank - F1901

  290,08 DKK pr. m2
 • Loke 2021 - Mountain Plank - F1906

  290,08 DKK pr. m2
 • Loke 2021 - Muskat Plank - F1903

  290,08 DKK pr. m2
 • Loke 2021 - Rocky Plank - F1900

  290,08 DKK pr. m2

4 vare(r)

pr. side