Efterårssalg // Spar 20-50% - på ALLE Gulvtæpper, Løse Tæpper & Vinylgulve // Gratis levering!! // 0% Finansiering over 10 eller 20 mdr.!!

Vinyl trælook

Moderne vinylgulve i trælook

Har du overvejet vinylgulve i trælook frem for laminatgulv eller trægulv? Vinyl består af plastik og blødgørende stoffer, som gør gulvet yderst slidstærkt og samtidig utrolig behagelig at gå på. Gulvet er nemt at rengøre – støvsug og tør over med en klud, og du har nærmest et nyt gulv. Her får du et prisvenligt alternativ til laminatgulve eller plankegulve – som på samme tid er flotte og nemme at holde.

Stort udvalg af vinylgulve i trælook
Hos Tæppeland finder du et bredt udvalg af vinylgulve i trælook – her finder du nemt den farve, som passer ind i din bolig. De mørke farver giver et eksklusivt look, mens de hvide farver åbner op og gør rummet større. Slip for vedligeholdelsen med oliebehandling og afslibning af gulvet, et vinylgulv er 100% vedligeholdelsesfrit. Vinylgulvene egner sig særdels godt til vådrum, fordi de er nemme at rengøre og tåler en del vand – men er samtidig perfekt til gangen, stuen og værelserne. Det bløde materiale gør det behageligt at gå på.

Vælg vinylgulve, når du vil have et godt og prisvenligt alternativ til trægulve!

Kyndig rådgivning
Har du spørgsmål til valg af vinylgulve med stenlook, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har stor ekspertise og kan hjælpe dig på vej til at tage den rette beslutning.

47 vare(r)

pr. side

47 vare(r)

pr. side