Praktiske vinylgulve i et universal-design

Har du overvejet vinylgulve i et universal look frem for klinker eller trægulv? Vinyl består af plastik og blødgørende stoffer, som gør gulvet yderst slidstærkt og samtidig utrolig behagelig at gå på. Gulvet er nemt at rengøre – støvsug og tør over med en klud, og du har nærmest et nyt gulv. Her får du et prisvenligt alternativ til klinkegulve eller plankegulve – som på samme tid er flotte og nemme at holde.

Stort udvalg af vinylgulve i et universal look
Hos Tæppeland finder du et bredt udvalg af vinylgulve i et universal look – her finder du nemt den farve eller mønster, som passer ind i din bolig. De mørke farver giver et eksklusivt look, mens de hvide farver åbner op og gør rummet større. Vinylgulvene egner sig særdels godt til vådrum, fordi de er nemme at rengøre og tåler en del vand – men er samtidig perfekt til gangen, stuen og værelserne. Det bløde materiale gør det behageligt at gå på.

Kyndig rådgivning
Har du spørgsmål til valg af vinylgulve med stenlook, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi har stor ekspertise og kan hjælpe dig på vej til at tage den rette beslutning. Hvis du er i tvivl om opmåling eller hvilket vinylgulv du ønsker, kan du booke en gratis opmåling her.