Om Tæppeland

Du har helt sikkert hørt om Tæppeland, som gennem de seneste 70 år har leveret tæpper og gulve til danskerne. Med mere end 25 butikker i hele Danmark da Tæppeland var på sit højeste, var en Tæppeland-butik en uundgåelig del af en enhver større handelsby. Det samme gjorde sig gældende i udlandet, hvor du bl.a. kunne finde Tæppeland i Tyskland, Storbritannien og Sverige. Men gulvbranchen og dermed også Tæppeland, har som mange andre detailkæder været udfordret af stigende nethandel og øgede driftsomkostninger. Det er derfor ikke længere rentabelt at drive så mange butikker med dertilhørende omkostninger, og butikkerne er de sidste 20 år løbende blevet afhændet.

Tæppeland har nu ændret strategi, så vi for i stedet fokuserer på vores store butik i Glostrup, der favner over hele vores sortiment med en stor lagerbeholdning klar til hurtig levering. Her bliver vores kunder betjent af professionelt personale, der yder kvalificeret rådgivning til valget af dit nye gulv. Det er også fra butikken i Glostrup at vores fastansatte montører og opmålere yder vores kunder opmålinger og montering. Altså de gode gamle dyder, som kendetegner en specialbutik.

Selvom Tæppeland i dag ikke har butikker rundt i landet, vil vi stadig gerne være hele Danmarks tæppehandler. Derfor har vi siden 2016 drevet vores webshop, hvor du finder samme udvalg som i vores butik. I webshoppen har du mulighed for at købe vores fulde sortiment af gulvtæpper, vinylgulve, løse tæpper og tæppefliser til samme pris som i vores butikker. Og har du behov for hjælp, er vi altid lige i nærheden. Du kan nemt kontakte os på vores mail webshop@taeppeland.dk, og du er også velkommen til at ringe til os eller besøge os i vores butik.

Som en fast del af Tæppelands koncept, kan du selvfølgelig stole på, at vi tilbyder den populære service med gratis opmålinger. Det er et koncept, hvor en af vores eksperter kommer hjem til dig og medbringer opmålingsudstyr og tæppeprøver. På den måde får du mulighed for at se tæpperne, hvor de skal lægges – og du er sikret korrekt opmåling! Du kan læse mere om, hvordan det foregår og booke din opmåling ved at klikke her.