Vinylgulve

Vinylgulve er flotte og særdeles praktiske gulve, der kan klare en hektisk hverdag. Du kan nemt og hurtigt rengøre et vinylgulv, og det tåler en del vand. Derfor passer de rigtig godt til køkken, alrum, bryggers samt din entre, men de kan også bruges på børneværelset eller i stuen.

En væsentlig fordel ved vinylgulve er, at de er bløde og behagelige at gå på. De isolerer og har en lyddæmpende effekt, der kan være praktisk, når børn færdes på dem. De moderne varianter som vi har i Tæppeland har alle matte og rengøringsvenlige overflader, mønstre og prægninger – der giver det naturtro udseende.

Filtrer

Sortér efter
Pris
Rullebredde
Bagside
 • On Sale
  Sale!
  %
  Off
  50
  Save 99 kr.
  99kr.
  50%
  99
  kr.

  Briva Vinyl – Restparti Online – 2023

  Fra 199,95 kr. 99,98 kr. /m2

 • On Sale
  Sale!
  %
  Off
  40
  Save 159 kr.
  159kr.
  40%
  159
  kr.

  Vinyl Extreme – 2022

  Fra 399,95 kr. 239,97 kr. /m2

Moderne vinylgulve hos Tæppeland

Hos Tæppeland finder du et stort udvalg af flotte vinylgulve – lige fra de helt billige vinylgulve til de mere slidstærke varianter. Vinylgulv er en meget praktisk gulvtype, der især egner sig godt til køkken, bryggers, entré og andre steder i hjemmet, der jævnligt er udsat for snavs og væsker. I modsætning til trægulve og gulvtæpper, optager et vinylgulv ikke væsker, og du kan derfor roligt spilde i køkkenet eller træde ind i entréen med våde sko på og efterfølgende nemt tørre gulvet af.

I Tæppeland fører vi flere kvaliteter af vinylgulv, der gør det let for dig at finde et vinylgulv, der matcher dine behov. Vores Basic-serie er vores helt billige vinylgulve, der lever op til de gængse behov. I Supreme-serien får du et tykkere gulv med flotte, moderne designs, der har en højere slidstyrke end et billigt vinylgulv. Vores Extreme-serie omfatter de mest eksklusive varianter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Du får den højeste gangkomfort og op til 15 års boliggaranti på disse vinyler.

Hvorfor bør du vælge vinyl på dit gulv?

Vinyl er en superpraktisk gulvtype, der har gennemgået store forbedringer de seneste år. Vinyl er derfor ikke, hvad det har været. Der er både sket store fremskridt inden for slidstyrken og de materialer, som vinylgulv fremstilles af.

Det betyder blandt andet, at gangkomforten er forøget, og at du kan anvende vinylgulv til rum, hvor der er gulvvarme. I disse tilfælde skal du være opmærksom på, at gulvet skal fuldlimes. Desuden er kvaliteten og vinylgulvets slidstyrke generelt steget. Af den grund giver vi dig helt op til 15 års boliggaranti på vores vinylgulve, så du er sikret mod gennemslidning.

Vinylgulvets geometri

Når du køber vinylgulv hos Tæppeland, skal du være opmærksom på, at de skæres fra en rulle. Rullerne med vinylgulv er enten 300 cm eller 400 cm i bredden. Denne bredde er ’låst’ forstået på den måde, at vi kun skærer i længden fra rullen. Hvis du skal bruge flere stykker, bør du desuden være opmærksom på, at du ikke vender stykket 90 grader. Dette gælder især for vinylgulv med et asymmetrisk design – fx ikke-kvadratiske klinker eller planker. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl.

At vi kun skærer i længden, betyder desuden, at hvis du ønsker et vinylgulv på 2×2 meter, bliver du nødt til at købe et stykke, der er fx 2×3 meter og efterfølgende selv skære det til. Nogle gange kan du være heldig, at vi har ’skæve’ størrelser vinylgulv i vores restsalg. Ta’ et kig – måske er du heldig!

Vær opmærksom på, at hvis du bestiller vinylgulv fra to forskellige rullebredder, kan der være mindre farvevariationer, som vil være tydelige, hvis gulvene monteres op ad hinanden.

Gratis opmåling med Tæppebussen

Hvis du har svært ved at vælge det rette vinylgulv, så fortvivl ej! Hos Tæppeland tilbyder vi nemlig at komme hjem til dig og foretage en opmåling. Til en opmåling medbringer vi vores gulvprøver på vinyl, så du kan se gulvet i det rum, hvor det skal lægges. Vores opmåler har naturligvis masser af viden om vinylgulv, som kan hjælpe dig med at træffe den rette beslutning. Læs mere og bestil en opmåling til dit vinylgulv her.

Hvis du er interesseret i at tilkøbe montering af vinylgulv, er dette naturligvis også en mulighed. Vi foretager montering af vinylgulve i store dele af Danmark, og kan fleksibelt aftale en dag, hvor det passer ind i din kalender. Så får du lagt et flot, nyt vinylgulv helt korrekt, så du kan nyde det i mange år fremover. Se også vores udvalg af LVT-gulve.