Outlet

Er du på udkig efter et ekstraordinært tilbud? Så gå på opdagelse her i vores outlet – måske er du heldig, at lige netop det gulvtæppe eller vinylgulv, du har udset dig, er en del af vores restsalg. Du sparer altid mindst 50% på løse tæpper i outlettet.

Vær opmærksom på, at når du køber i vores outlet, skærer vi ikke i tæppet, og vi tager det ikke retur. Du køber det som det er – til gengæld har vi skruet prisen helt i bund.

Filtrer

Sortér efter
Pris
Rullebredde
Størrelse
Bagside
Materiale
Type
Det ser ikke ud til at vi kan finde hvad du søger efter.

Tæppeland outlet: Spækket med rester af gulvtæpper, løse tæpper og vinylgulve

Hvis der er noget vi ikke bryder os om i Tæppeland, så er det at smide vores skønne gulvtæpper ud. Derfor gør vi meget ud af at sælge vores tæpperester, så de kan gøre gavn i danskernes boliger. Hos Tæppeland finder du et stort udvalg af restvarer i vores webshop. Både små og store størrelser – og alle sammen i god kvalitet.

Både rester af vinylgulv og væg til væg-tæpper

Outlettet her på siden består af flere forskellige typer produkter – både de billige gulvtæpper og mere eksklusive varianter. Derudover har vi flere rester af vinylgulve i sortimentet, som du nemt kan lægge i et lille køkken eller bryggers. Sidst men ikke mindst har vi også mange løse tæpper i vores outlet. Det er typisk gode kvaliteter af tæpper, der er kommet i overskud, og som vi derfor har tilføjet til vores restlager med gode tilbud.

Hvis du mangler noget information om det produkt du kigger på eller hvis størrelsen ikke lige passer, kan du som regel finde det ’oprindelige’ produkt ved at søge på det i vores søgefelt øverst på siden. Så kan du overveje om du vil have et nyt tæppe, der er skåret efter dine mål eller outlet-varen og få en ekstra besparelse. I udgangspunktet nedsætter vi outlet-varer med 40% af den originale m2-pris.

Særlige forhold når du køber fra Tæppeland outlet

Du skal altid være opmærksom på, at vores produkter i outlettet er rester. Det betyder, at du ikke har returret på produktet – du køber det ganske enkelt som det er. Vi skærer det heller ikke til eller tilpasser det på andre måder. Det kan du dog selv nemt gøre med en god hobbykniv. Hvis du ikke lige har sådan en liggende derhjemme, kan du købe det her fra webshoppen. Du finder vores tilbehør her.

Gulvtæppe eller vinylgulv?

Det er ikke altid, at man kender sit eksakte behov når man skal have ny gulvbelægning. For de fleste er et nyt gulv ikke noget man kaster sig ud i mange gange i livet. Derfor står vi i Tæppeland altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål du måtte have.

Hvis du er i tvivl om hvilken gulvtype du skal vælge, er vores generelle anbefaling, at vinylgulv egner sig bedst til rum, hvor gulvet skal kunne holde til at blive spildt på – fx køkkenet, bryggers, badeværelse og entré. Mange gulvtæpper kan dog også anvendes i entréen uden at der er risiko for store pletter, hvis de behandles korrekt. Læs mere i vores pletguide her.

Ellers anbefaler vi altid et væg til væg-tæppe, hvor du vil have en hyggelig, varm stemning – fx i stuen, kontoret, børneværelset og soveværelset.